Restaurant Leiden vinden? Wij helpen je!

Leiden is een grote stad met een hoop heerlijke restaurants. Van visrestaurant Leiden tot culinaire restaurants. Leiden heeft keuze genoeg. In deze blog helpen we je bij het vinden van het beste restaurant Leiden. Je leest meer over onder andere Tabu Leiden, Aperitivo Leiden, Paco ciao Leiden, Woods Leiden en Justmeet Leiden.

Tabu leiden

Dit is een voorbeeld van een bijzonder restaurant. Misschien is dit wel het bekendste Latijns- Amerikaanse restaurants van Nederland. In Leiden is het ook een heel bekend restaurant. Het is gelegen aan het water en heeft ook een mooi terras. Naast typisch Latijns-Amerikaans eten bieden ze ook diverse cocktails en bites aan uit Latijns-Amerika.

Visrestaurants leiden

Leiden heeft meerdere visrestaurants. Van Casa Ramon tot Crabbetje. De restaurants bieden heerlijk verse vis aan en tegen een betaalbare prijs. Er zijn in totaal in Leiden zo’n 10 visrestaurants met ieder zijn eigen specialiteit. Zo legt de een meer de nadruk op de vis en biedt de ander ook zeevruchten aan naast de normale vis. Hierdoor zijn de restaurants dus zeker verschillend. Het aanbod is groot dus er zal voor ieder visliefhebber een toprestaurant tussen zitten.

restaurant Leiden

Aperitivo Leiden

Aperitivo Leiden is een typisch Italiaans restaurant. Ze bieden de mogelijkheid om er te genieten van allerlei Italiaanse hapjes. Of je nou houdt van pizza of pasta, Aperitivo biedt het allemaal. Ze hebben zelfs ‘The Taste of Aperitivo’. Dit is een zelf samen te stellen door 5 gerechtjes te kiezen van uitgebreide kaart. Daarnaast bieden ze ook diverse dagelijkse kortingen aan voor in het restaurant maar daarnaast ook voor afhalen.

Paco Ciao Leiden

Paco Ciao Leiden is een pop-up restaurant. Het is daarnaast een bohemian chic restaurant. Deze zit verstopt achter grote houten kas. Alleen hierdoor al is Paco Ciao Leiden zeker een bezoekje waard. Daarnaast is het pand bijzonder. Het is namelijk een historisch pand in de stijl van de Renaissance. De gerechten zijn verrassend maar er zijn ook vaste gerechten zoals de heerlijke bowls en mosselen. Ook voor de vegetarische heeft Paco Ciao heerlijke gerechten.

Woods Leiden

Woods Leiden is een restaurant waar sferen, geuren en smaken heerlijke samen komen en je een leuke avond bezorgen. Ze hebben een culinaire kaart en zijn gelegen aan het water. Op een avond kan je hier genieten van diverse culinaire gerechten. Ze bieden diverse vis aan en als je niet kan kiezen hebben ze ook nog een selectie van de chef. Ook hebben ze verschillende vlees- en vegetarische gerechten.

Justmeet Leiden

Justmeet Leiden is een steakhouse waar je heerlijk kunt eten. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van vlees. Het vlees wordt speciaal gerijpt wat zorgt voor een unieke smaakbeleving. Maar naast hun specialisatie op het gebied van vlees bieden zij ook opties voor de visliefhebber en zelfs voor de vegetariërs. Voor hen bieden zij een vangst van de dag aan en een pasta aan. De rest van de gerechten bevatten allemaal vlees dus de vleesliefhebber voelt zich hier hoogstwaarschijnlijk op zijn best.

Lunch Leiden

Ook voor een lunch biedt Leiden vele opties. Bar Lokaal en Lot & de walvis zijn hoog beoordeelde restaurants waar je heerlijk kunt lunchen. Deze restaurants zijn makkelijk bereikbaar en gelegen in het centrum van Leiden. Hierdoor kun je hier heerlijk eten als je een dagje Leiden bezoekt. De restaurants bieden een heerlijke lunch tegen een goede prijs. Daarnaast heb je bij Lot & de walvis een prachtig uitzicht op het water van het terras. Bar lokaal is daarnaast ook erg geschikt voor iedere maaltijd door de ruime openingstijden. Je kunt hier ontbijten, lunchen maar ook dineren.

Uit eten Leiden

Er zijn dus in Leiden restaurantjes genoeg waar je heerlijk kunt eten. Hierdoor is het vaak een lastige keuze waar je nou het best kunt eten. Na het lezen van de blog ben je hopelijk wijzer geworden over wat de bekendste restaurantjes te bieden hebben en wat hun onderscheidend maakt. Hopelijk helpt dit bij het maken van een keuze voor een restaurant. Wat uiteindelijk de beste restaurants Leiden zijn dat is natuurlijk aan jullie.

 

Ook leuk om te doen is bowlen in leiden

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest

Inhoudsopgave

Recente berichten

Gerelateerde berichten