Hoe lang is het vliegen naar Spanje?

Wanneer je voor het eerst naar Spanje vliegt, kan het soms verwarrend zijn om te bepalen hoe lang je er ongeveer over zal doen. In dit artikel lees je alles over de gemiddelde vliegtijden vanuit Nederland naar de populairste bestemmingen in Spanje!

Het vliegen naar Spanje duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten. Dit is afhankelijk van de vluchtmaatschappij en het type vliegtuig dat je gebruikt. Als je een directe vlucht neemt, zal het iets sneller zijn. Hoe dan ook, als je naar Spanje vliegt, kan je er zeker van zijn dat je een aangename vlucht zult hebben!

Wat zijn de bekendste vliegvelden in Spanje?

De meeste toeristen die naar Spanje vliegen, komen aan op een van de drie hoofdvliegvelden in het land: Madrid-Barajas, Barcelona of Palma de Mallorca. Madrid-Barajas is het grootste en drukste vliegveld van Spanje en bevindt zich 10 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. Het vliegveld wordt jaarlijks door meer dan 50 miljoen passagiers gebruikt. Barcelona El Prat is het tweede grootste vliegveld van Spanje en ligt 12 kilometer ten zuiden van het stadscentrum. Het wordt jaarlijks door ongeveer 35 miljoen passagiers gebruikt. Palma de Mallorca is het derde grootste vliegveld van Spanje en bevindt zich 7 kilometer ten westen van de stad. Het wordt jaarlijks door ongeve

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Barcelona?

Het duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten om van Amsterdam naar Barcelona te vliegen. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden en de vertrektijd. Het is belangrijk om op tijd te vertrekken, want als je vertraging oploopt kan dat ervoor zorgen dat je misschien niet meer kunt boarden.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Madrid?

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Madrid? Dat hangt af van welke luchtvaartmaatschappij je vliegt. KLM vliegt bijvoorbeeld rechtstreeks van Amsterdam naar Madrid, en dat duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten. Iberia vliegt ook rechtstreeks van Amsterdam naar Madrid, maar die vlucht duurt iets langer, namelijk ongeveer 2 uur en 45 minuten. Als je met een andere luchtvaartmaatschappij vliegt, kan het zijn dat je moet overstappen op een andere luchthaven. In dat geval duurt het wat langer voordat je in Madrid aankomt.

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Barcelona?

Het is ongeveer 2 uur en 40 minuten vliegen van Eindhoven naar Barcelona. Dit is afhankelijk van de wind en andere weersomstandigheden. Het kan dus iets langer of korter duren.

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Madrid?

Eindhoven Airport (EIN) ligt in het zuiden van Nederland, dus je vliegtuig zal waarschijnlijk over België en Frankrijk vliegen voordat het Spanje bereikt. Het vliegen van Eindhoven naar Madrid zal ongeveer 2 uur en 45 minuten duren.

Andere alternatieven

Spanje is een heerlijk vakantieland, maar wellicht ben je hier al een aantal keer geweest en ben je dit keer op zoek naar iets anders. Wij schreven binnen de rubriek Reizen ook een aantal andere blogs met betrekking tot de reistijd naar andere landen. Wellicht zit hier iets voor je tussen. Bekijk ze hier:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest

Inhoudsopgave

Recente berichten

Gerelateerde berichten

Reizen

De beste plaatsen om te leren duiken in Spanje

Verras hem met een uniek cadeau: de kans om te leren duiken op de beste plaatsen in Spanje. Verken de prachtige Costa Brava, Islas Medas, Costa del Sol en de Canarische Eilanden, waar hij de adembenemende onderwaterwereld kan ontdekken en tegelijkertijd nieuwe duikvaardigheden kan opdoen.

Meer informatie >