Ervaar het gemak van een 160×200 bed

Ervaar het gemak van een 160×200 bed

 

Wil je comfortabele nachten voor jezelf of je gasten in een middelgrote slaapkamer of gastenkamer? Kies dan voor een 160×200 bed!

 

 

 

 

 

 

 

 

Een 160×200 bed: Comfort voor twee

Heb je een middelgrote slaapkamer en wil je toch lekker met zijn tweeën comfortabel in een bed slapen? Dan is een 160×200 bed de ideale en comfortabele oplossing. Dit bed is breed genoeg om met twee mensen in te liggen en laat toch nog ruimte open voor bijvoorbeeld een nachtkastje. Het is een van de meest voorkomende afmetingen voor een bed en dus is er volop geschikt bedlinnen voor verkrijgbaar. En natuurlijk bepaal je zelf of je het bed opmaakt met twee verschillende matrassen van elk 80cm breed (bijvoorbeeld als de ene een zachte matras wil terwijl de ander een hard matras wenst) of met een matras van 160cm breed.

Ook zeer geschikt voor een logeerkamer

Ook voor een gastenkamer biedt een bed van 160×200 een ideale oplossing. Komt er een koppel slapen dan kunnen ze toch lekker in een bed slapen; komt er een persoon logeren dan is het bed zeker niet te groot. Zo kun je met een 160×200 alle kanten op.

Bedden kopen bij de specialist

Bedden kun je overal kopen. Van doe-het-zelf winkels tot goedkope meubelwinkels. Maar een bed schaf je aan voor een zeer lange periode en je brengt er heel veel tijd in door. En daarom is het belangrijk om een goed bed te kopen, dat past bij jouw slaapwensen, budget en mogelijkheden. Het is daarom aan te bevelen te gaan shoppen bij een specialist zoals Emob. Daar is de keuze namelijk enorm en dus is er voor elke situatie en voor elke smaak een geschikt tweepersoonsbed te vinden.

Gigantische keuze in bedden

Kies je voor 2 persoonsbedden van Emob dan heb je een enorme keuze. Niet alleen in afmetingen, zoals 160×200 vs 180×200, maar ook in modellen, stijlen en materialen. Zo heeft de beddenspecialist veel opties in boxspringbedden, maar ook in houten bedden of metalen bedden. En ook qua kleur kun je alle kanten op. Voor elke woonstijl, smaak en budget dus.

Snelle levering en flexibiliteit bij betaling

Een van de grote voordelen van het bestellen bij deze woonspecialist is de grote voorraad die de winkel heeft. Daardoor kan een vlotte levering worden verwezenlijkt en kun je dus spoedig genieten van je nieuwe 160×200 bed. Ook heb je een ruime keuze in betaalmethodes. Van direct afrekenen met iDeal of creditcard tot betalen op rekening via Klarna. Het is allemaal mogelijk.

Heerlijk slapen in een bed dat past bij jou

Of je nou kiest voor een 160×200 bed of een exemplaar met een andere afmeting, zorg dat het past bij jouw wensen zodat je heerlijk kunt slapen in je nieuwe bed. Dus welterusten en….Morgen gezond weer op!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest

Inhoudsopgave

Recente berichten

Gerelateerde berichten