Badkamer tegel inspiratie

Inspiratie voor badkamer tegels

Je hebt je badkamer in een prachtige stijl ingericht, maar je wilt er ook plezier in hebben. Of misschien wil je juist graag weten hoe je deze ruimte kunt verbeteren. Hieronder vind je dan een aantal ideeën voor inspiratie om tegels in je badkamer te gebruiken. Je kan ze combineren, of juist gescheiden plaatsen geven aan verschillende materialen. We hopen dat onze tips jou helpen om jouw badkamer te veranderen en in te richten naar wat jij nodig hebt! Hier vind je inspiratie voor badkamer tegels in alle soorten en maten. Weet je nog niet welke badkamerstijl je wilt gebruiken? Lees dan ook zeker ons blog “Welke badkamerstijlen zijn er?“. Wil je voor een beige badkamer gaan, maar kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan zeker dit  blog: “Inspiratie voor een beige badkamer“.

DECORTEGELS

Decortegels zijn een soort speciale tegels die gebruikt worden voor verschillende soorten projecten. Ze zijn vaak ontworpen om een unieke en aantrekkelijke uitstraling te geven aan een ruimte. Tegels van dit type kunnen verschillende soorten designs en motieven hebben, afhankelijk van de smaak van de ontwerper.

HEXAGONTEGELS

Hexagontegels zijn een uniek soort tegel die perfect is voor mensen die willen afwijken van de traditionele vierkante of rechthoekige tegel. Ze hebben een unieke, honingraatvormige structuur en kunnen in verschillende kleuren en stijlen worden gevonden. Veel mensen kiezen ervoor om hexagontegels te gebruiken als accentstuk in hun badkamer of keuken, maar ze zijn ook populair in andere delen van het huis, zoals de woonkamer of eetkamer.

MOZAÏEK TEGELS

Mozaïektegels zijn een populaire keuze voor vloeren en wanden in huis. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Bovendien zijn mozaïektegels verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maten en dessins, waardoor je altijd iets vindt dat bij jouw interieur past.

NATUURSTEENTEGELS

Van naturesteenen is er een enorme variatie in kleuren, vormen en maten. Een badkamer tegel in de natuursteenlook kan uw kamer een grote boost geven. De unieke kleuren en structuur van natuursteen zorgt ervoor dat het interieur altijd modern, levendig en functioneel blijft. 

Graniet, marmer en leisteen zijn allemaal natuursteensoorten die veel worden gebruikt voor tegels. Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke uiterlijk en eigenschappen. Graniet is een harde steensoort die veel wordt gebruikt in moderne ontwerpen. Het heeft een mooie glans en is krasbestendig. Marmer is een zachte steensoort die een elegant uiterlijk heeft. Het kan makkelijk worden gekrast of gebroken, dus het is niet de beste keuze voor huishoudens met kleine kinderen of huisdieren. Leisteen is een tussenliggende optie tussen graniet en marmer. Het is iets harder dan marmer, maar niet zo sterk als graniet. Leisteen tegels zijn vaak goedkoper dan andere natuursteensoorten en kunnen in verschillende kleuren en ontwerpen worden gelegd.

BETONLOOKTEGELS

Betonlooktegels zijn een moderne investering in uw badkamer. Ze worden vaak gebruikt in badkamers met een industriële look, maar ze kunnen ook eenvoudig en comfortabel doorgevoerd worden in een moderne badkamer. Ik heb hieronder inspiratie voor betonlooktegels opgespaard die ik erg mooi vind.

Veel meer inspirtatie

Langwerpige tegeltjes zijn een perfecte manier om je badkamer te verven. Ze hebben een stoer en modern uiterlijk, zijn super duurzaam en hebben een lange levensduur. Voel je zelf creatief worden met langwerpige tegeltjes die je helpen om het perfecte ritme en effect in je eigen badkamer te krijgen.

Hoe kun je badkamertegels combineren?

Badkamertegels kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd. Sommige mensen kiezen ervoor om een uniforme look te creëren door dezelfde soort en kleur tegel in de hele badkamer te gebruiken. Anderen combineren verschillende soorten en kleuren badkamertegels om een meer gevarieerde en interessante look te creëren.

Het is ook mogelijk om verschillende soorten badkamertegels op een aantal verschillende manieren te combineren. Sommige mensen kiezen ervoor om twee verschillende soorten tegel in dezelfde ruimte te gebruiken, terwijl anderen ervoor kiezen om een aantal verschillende soorten en kleuren in dezelfde ruimte te gebruiken. Hoe je badkamertegels combineert, is afhankelijk van je eigen smaak en het uiterlijk dat je wilt bereiken.

VTwonen maakte hierover ook een heel leuk en interessant filmpje. Bekijk hem hieronder!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest

Inhoudsopgave

Recente berichten

Gerelateerde berichten